Reklam

Softonic incelemesi

Ayılar Eğlenceli Anaokulu Oyunları: Eğlenceli ve Etkileşimli Bir Öğrenme Deneyimi

Bears Fun Kindergarten Games, Family Play ltd tarafından geliştirilen, 5 yaş ve üzeri çocuklar için eğitici bir uygulamadır. Bu uygulama, sayılar, desenler, yazım ve nesnelerin, renklerin, şekillerin ve hayvanların eşleştirilmesi gibi çeşitli egzersizlerle anaokulu öğreniminin temellerini öğreten 12 heyecan verici oyun içerir. Uygulama, etkileşimli ve eğlenceli oynanış ile erken çocukluk okuryazarlığı ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişimini amaçlamaktadır.

Uygulama, olumlu teşvik ve oyunbaz müzik eşliğinde çocukları motive eden sevimli bir oyuncak ayı içermektedir. Egzersizler, desen tanıma ve sıralar, temel yazım, nesnelerin, renklerin, şekillerin ve hayvanların eşleştirilmesi ve çeşitli zorlu matematik kavramları içermektedir. Uygulama, anaokulu etkinliklerinden ilerlemiş ve daha ileri öğrenme etkinliklerine hazır olan çocuklar için mükemmeldir.

Bears Fun Kindergarten Games, sayı tanıma, bebek ayıları eşleştirme oyunu, karşılaştırma, yazım ve desenler gibi çeşitli ortak çekirdek anaokulu becerilerini içermektedir. Uygulama, harika bir öğrenme deneyimi için bebek ayı ve oyuncak ayı tutkunlarına yöneliktir.

Uygulama, çocuklarının eğlenirken öğrenmelerini isteyen ebeveynler için harika bir araçtır. Uygulama, Android üzerinde mevcuttur ve tam bir sürümdür. Ebeveynler, geri bildirim, yorum ve önerilerde bulunmak için Family Play topluluğuna katılabilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

Bears Fun Kindergarten Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Bears Fun Kindergarten Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam